Направи перфектния подарък

За нас е удоволствие да направим перфектния подарък за Вашите любими. 

Поводите могат да бъдат най-различни и прекрасни като например сватба, рожден ден, завръщане в училище или друг специален момент. 

Можете да изберете между персонализирана свещ с избран от Вас аромат и послание или по наша препоръка, както и билков бленд с подбрани български или чуждестранни билки за Вашите приятели, гости и семейство.

Няма по незабравими подаръци от тези, които подаряваме искрено и с любов!  

Корпоративни подаръци за Вашите колеги и клиенти

От създаването си ReGen успя да зарадва много служители и клиенти на малките и големи бизнеси, които умеят да подбират подаръците си с вкус и любов. Избирайки локални продукти, Вие не само подкрепяте българските брандове, а и допринасяте за развитието на малкия и среден бизнес у нас.

Изпрати запитване

Подарък за Вашите гости

Освен грижата за колегите и клиентите, продуктите на ReGen могат да бъдат и изненадата за Вашите гости на сватбата или друг специален за Вас момент. Можете да поднесете персонализирана кутийка с билки или защо не ръчно излята ароматна свещ с послание за Вашите близки? За повече детайли, просто се свържете с нас.

Изпратете запитване

Имате запитване относно корпоративни или персонализирани подаръци? Изпратете ни запитване и ще Ви отговорим при първа възможност.