What’s ReGen?

ReGen [ri'djen] или [re'gen] произлиза от идеята за регенерация, съчетание на старите традиции с иновациите и ценностите на новото време.
В духа на бранда стои грижата за тялото и връзката със себе си, чрез взаимодействие с природата и билките, които откриваме в нея.

Автентични рецепти с мисия

Рецептите, по които създаваме нашите продукти са събирани от
моя дядо – Боян Христов. 

Той посвети последните 30 години от живота си на хобито му, а именно изучаване на билките и етеричните масла и тяхното въздействие върху тялото и организма ни. 

През годините той се е запознал с над 250 книги на най-доказалите се билколечители от България, Китай, Япония, САЩ, Германия, Франция, Русия и др. и е изследвал над 20 000 рецепти, които споделяше с близки приятели, познати и с всички нас в семейството.

Why ReGen?

Сертифицирани билки

ReGen използва висококачествени продукти - сертифицирани натурални и култивирани билки, събирани ръчно от нашите билкари и билкарки от недокоснати и чисти места в България, както и от световни чаени производители. За съхранението им използваме устойчиви кутии с двойна защита за максимално запазване на аромата.

Нашите Партньори

ReGen работи с бутикови хотели, био и екологични заведения и магазини, спортни и йога студия, както и специализирани магазини. Ако се припознавате и споделяте сходни на нашите ценности 9, ще се радваме да си партнираме.

Нашите принципи

Това, на което държим най-много при създаването на нов продукт е произхода на суровините, тяхното качество и материалите, в които ги опаковаме. Винаги проучваме внимателно последните тенденции при устойчивите опаковки, така че те да бъдат максимално щадящи за природата, но и отговарящи за правилно съхранение на съдържанието.

Накратко за мен

След дълги години, прекарани далеч от дома и семейството, се завърнах в родината, където намерих своята страст – да създавам висококачествени билкови, растителни и чисти продукти, предназначени да се грижат за тялото, духа и благосъстоянието ни.

Всичко започна през 2021 година, когато създадох билковия бранд ReGen, посветен на старателно събираните и тествани в продължение на 30 години билкови рецепти на моя дядо. Стартирах със серия насипни билкови чайове за най-често срещаните състояния и нужди в днешното ежедневие, като целта на бранда е да обхваща холистична палитра от натурални билкови продукти за тялото, съзнанието и дома.